studimi-i-ri-p-euml-r-arratisjen-m-euml-t-euml-famshme-n-euml-histori-a-kan-euml-mbijetuar-ata-q-euml-ik-euml-n-nga-alkatrazi-foto_2_hd
0

Kush po i financon xhihadistët shqiptarë?

Shumat e pagesave që kanë bërë të dyshuarit për rekrutues të xhihadistëve janë të vogla, ndërsa burimi i financimeve të radikalizmit dhe udhëtimit të shqiptarëve drejt Sirisë mbetet i paqartë. Në hollin e aeroportit të Rinasit në Tiranë, një burrë rreth të 50-ave është filmuar teksa u mësonte tre djemve të rinj se si duhej […]
studimi-i-ri-p-euml-r-arratisjen-m-euml-t-euml-famshme-n-euml-histori-a-kan-euml-mbijetuar-ata-q-euml-ik-euml-n-nga-alkatrazi-foto_2_hd
0

Kush po i financon xhihadistët shqiptarë?

Shumat e pagesave që kanë bërë të dyshuarit për rekrutues të xhihadistëve janë të vogla, ndërsa burimi i financimeve të radikalizmit dhe udhëtimit të shqiptarëve drejt Sirisë mbetet i paqartë. Në hollin e aeroportit të Rinasit në Tiranë, një burrë rreth të 50-ave është filmuar teksa u mësonte tre djemve të rinj se si duhej […]
 • studimi-i-ri-p-euml-r-arratisjen-m-euml-t-euml-famshme-n-euml-histori-a-kan-euml-mbijetuar-ata-q-euml-ik-euml-n-nga-alkatrazi-foto_2_hd
  0

  Kush po i financon xhihadistët shqiptarë?

  Shumat e pagesave që kanë bërë të dyshuarit për rekrutues të xhihadistëve janë të vogla, ndërsa burimi i financimeve të radikalizmit dhe udhëtimit të shqiptarëve drejt Sirisë mbetet i paqartë. Në hollin e aeroportit të Rinasit në Tiranë, një burrë rreth të 50-ave është filmuar teksa u mësonte tre djemve të rinj se si duhej […]
 • 1

  Hello world!

  Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
 • france
  3

  Paris is the most beautiful love city

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea com.
 • gitar
  1

  Playing live instruments in our pub

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.