Ja ku mund ta shikoni meçin e Haxhi Krasniqit

Të drejtat televizive për transmetimin e meçit Krasniqi – Grafka, për Kosovë dhe Shqipëri, i ka fituar Digitalb. Meçi i boksierit nga Juniku do të transmetohet në kanalin Supersport 2.Sfida pritet të fillojë rreth orës 23:00