Archives post

Kur nuk çmohet dija, fletë injoranca Fehmi SYLEJMANI

Pena e dijetarit është më e vlefshme se gjaku i dëshmorit, apo ngjyra e harxhuar për të mësuar fëmijët është ekuivalente sa...

Deri më tani kam shqyrtuar jo më shumë se 20 propozime

Në tavolinën e punës kam hiq më pak se 500 emra të personaliteteve dhe organizatave kombëtare dhe ndërkombëtare, të propozuar, por...

Pavarësisht se çfarë do të donit të përgjigjeshe, mos reagoni ndaj këtyre mesazheve

Pavarësisht se çfarë do të donit të përgjigjeshe, mos reagoni ndaj këtyre mesazheve Nëse merrni një mesazh në Facebook, atëherë...

Kabinetit të Ramush Haradinaj i shtohet edhe një zv.ministër

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se nuk i njeh të gjithë zëvendësministrat. Por kabinetit të tij të madh i...

Kuvendi i Kosovës ka pranuar nga Qeveria e Kosovës Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes

Kuvendi i Kosovës ka pranuar nga Qeveria e Kosovës Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror mes Republikës...

Gjykat e Apelit e ka mundësinë që ta korrigjojë vendimin e padrejtë

Dy ditë para mbajtjes së seancës gjyqësore të Gjykatës së Apelit në lidhje me sulmin në Kuvend, Lëvizja VETËVENDOSJE! ka mbajtur...

Mishi i prishur ende shitet në market e mëdha në Kosovë

Shpeshherë konsumatorët hasin në produkte me afat të skaduar e që vazhdojnë të qëndrojnë në raftet e dyqaneve të ndryshme...

Demarkacionit me Malin e Zi është dërguar në Kuvend për të enjten në orën 11:00.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka njoftuar se marrëveshja për ratifikimin e Demarkacionit me Malin e Zi është dërguar në...

Në Radio Star nga nesër fillon emisioni i natës

Nga Neser Radio “Star”fillon me programin e natës,qdo te Merkure me musafir te ftuar Muzikë unplugged,dhe musafir te ftuar gjithqka...

Qeveria ndanë buxhetin për mirëmbajtjen e kufirit

Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën për ndarjen e buxhetit për Komisionin Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit...