Archives post

Të mbuluara me batanije, basketbollistet e klubit “Drita” nga Gjilani

Të mbuluara me batanije, basketbollistet e klubit “Drita” nga Gjilani presin rendin të futen në lojë. Sezoni dimëror ka filluar...

Mbledhja e 33-të e Qeverisë së Republikës së Kosovës

E drejtuar nga kryeministri Ramush Haradinaj, Qeveria e Republikës së Kosovës zhvilloi mbledhjen e saj të rregullt, në të cilën ka...

Takimi dhe biseda me Presidentin e Komisionit Europian, Jean Claude Juncker

Takimi dhe biseda me Presidentin e Komisionit Europian, Jean Claude Juncker dhe zyrtarët tjerë të lartë të BE-së, ishte një...

Nga vazhdimi i seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit

Ka vazhduar sot punimet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kadri Veseli, me pikën e vetme...

Temperaturat e ulëta, vazhdon edhe për dy ditë ndërprerjen e mësimit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim që të vazhdohet ndërprerja e mësimit në të gjitha...

Në 20 vjetorin e betejës së Likoshanit dhe Qirezit

Në 20 vjetorin e betejës së Likoshanit dhe Qirezit, një delegacion i Lëvizjes VETËVENDOSJE! i përbërë nga anëtarët e Kryesisë...

Javën e ardhshme mbahet seanca për demarkacionin

Shefat e Grupeve Parlamentare janë pajtuar me konsensus të plotë që seanca për votimin e demarkacionit të shtyhet për javën e...

Shtyhet Seanca e Kuvendit për Demarkacion

Është shtyrë seanca e jashtëzakonshme për Demarkacionit, edhe pse në ndërprejen e saj, deputetët shkuan në pauzë, për t’u...

Albulena Haxhiu akuzon Ldk-në

LDK nuk ka nevojë të jetë mazhorancë për t’i dhënë përkrahje projekteve të dëmshme. Dëmet, gabimet dhe nënshtrimin karshi...

Me nderimet më të larta shtetërore kujtuam 20 vjetorin e sakrificës së dëshmorëve

Me nderimet më të larta shtetërore kujtuam 20 vjetorin e sakrificës së dëshmorëve dhe martirëve të Likoshanit dhe Çirezit, të...