Archives post

69 zyrtarë të tjerë marrin pagë më të madhe se ai.

Vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit të Republikës së Kosovës (e filluar me 8 shkurt), kryesuar nga nënkryetari Xhavit Haliti,...

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë votuar rekomandimet e propozuara nga LDK

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë votuar rekomandimet e propozuara nga LDK në lidhje me interpelancën e kryeministrit Ramush...

Kosova është vend relativisht i vogël me qeveri abolutisht të madhe.

Kosova është vend relativisht i vogël me qeveri abolutisht të madhe. Janë 5 zëvendës-kryeministra, 21 ministra dhe 70...

Lëshohen patentë-shoferët me dizajn të ri

Lëshohen patentë-shoferët me dizajn të ri Vjollca Islami është qytetarja e parë në Republikën e Kosovës, e cila është pajisur...

A e dini cilët janë 10 ushqimet më të shëndetshme në botë?

Cilët janë ushqimet më të shëndetshme në botë? Një pyetje shumë e rëndësishme nëse duam që të kujdesemi për shëndetin tonë...

Thellësisht mirënjohës shtetit japonez për mbështetjen e gjithanshme ndaj Kosovës

Në Japoni me agjendë të ngjeshur dhe takime të shumta. Do të takojë fillimisht ministrin e Ekonomisë, Tregtisë dhe Industrisë,...

Brenda javës 21 aksidente, fatkeqësisht një me fatalitet

Duke iu referuar statistikave policore brenda një jave (21 shkurt–27 shkurt), në Rajonin e Gjilanit janë regjistruar 21 aksidente të...

Ramush Haradinaj : Bile më ka mbetë merak një kravat , m’u ka dokë e bukur

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj i nxitur nga një fjalim i deputetes së VV-së, Fitore Pacolli, e cila kritkoi ashpër...

Kryeministrit Hardainaj – Ka raste kur shteti jep pare edhe në të zezën

Kryeministri Ramush Haradinaj, gjatë interpelancës lidhur me vendimin për rritjen e pagës së vet dhe zyrtarëve të tjerë, duke iu...

Kuvendi merr vendim për interpelancën

Me shumicën absolute, 72 vota pro, është përkrahur mocioni i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje që të shtyhet për javën...