Archives post

Shifër e lartë e gjobave që ka shqiptuar nga Policia e Kosovës

Policia e Kosovës me njësitet e saj, me qëllim të ngritjes së nivelit të sigurisë rrugore dhe uljen e aksidenteve, në vazhdimësi...

Parashikohet mot me borë në Kosovë edhe në muajin Prill

Temperaturat deri në minus 18 gradë celsiusë nuk ka mundësi të rikthehen deri në dimrin tjetër. Reshjet e shiut me intensitet të...

Nëpër spitale pacientët rrezikohen nga infeksionet

Në spitalet e Kosovës shkalla e infeksioneve, pas hulumtimit të bërë nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka dalë të jetë...

Shqiptarët në Zvicër nuk po trajtohen si qytetarët e tjerë

Federata e Sigurimeve Zvicerane (SVV) nuk ka përgjigje të gatshme për shqetësimin legjitim të Kuvendit të Shqiptarëve të Zvicrës...