Archives post

Nesër nuk do të mbahet mësimi në të gjitha institucionet arsimore

Nesër nuk do të mbahet mësimi në të gjitha institucionet arsimore, universitete dhe shkollat e mesme dhe fillore, duke përjashtuar...

“ Gjilani 2018 “ vrapim në kujtim dhe nderim të protestave studentore të 81-shit

Në shënim dhe nderim të protestave studentore të vitit 1981 në Komunën e Gjilanit shënohet tradicionalisht gara në atletikë, ku...

Në këtë datë fillon Ramazani

Të gjithë besimtarët myslimanë, që janë më shumë se 1 miliardë në të gjithë botën pas disa muajsh do ta kenë një obligim...

Në përvjetorin e 37 të demonstratave të pranverës ’81

Në përvjetorin e 37 të demonstratave të pranverës ’81 Në 11 marsin e vitit 1981 studentët shqiptarë të Universitetit të...

Moti sot në Qytetin tonë

Vendi ynë do të mbetet nën ndikimin e masave të ajrit me presion të lartë atmosferik. Në këtë situatë meteorologjike do të...