Archives post

Interpelancë lidhur me vdekjen e dhunshme të aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Interpelanca e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së Grupi Parlamentar të Lëvizjes...

Përleshje fizike në Kuvendin e Kosovës

Deputetët e Lëvizjes “Vetëvendosje” nuk kanë lejuar ministren e drejtësisë, Dhurata Hoxha, të flas në foltoren e Kuvendit. Të...

Albin Kurti : Dy muaj më vonë na vjen lajmi i kobshëm se Astriti ka vdekur.

Me 29 gusht 2016, vetëm dy ditë para protestës së 1 shtatorit, kundër ‘Demarkacionit’ të kufirit me Malin e Zi e cila do të...

Në Gjilan përfundon shpërndarjen e faturave të tatimit në pronë

Komuna e Gjilanit, përkatësisht Drejtoria e Financave, ka përfunduar shpërndarjen e faturave të tatimit në pronë, të enjten më 15...

Sipas sondazhit të OKB-së, Kosova e Shqipëria ndër më të korruptuarat në botë

Kosova e Shqipëria janë në grupin e vendeve më të korruptuara të botës. Ndërsa Kosova në listën e 149 vendeve të botës, të...

Kur gjykata e apelit vendosi me na liru, atëherë Kadri veseli vendosi të na ndalë fjalën

Frashër Krasniqi, deputeti i Grupit të Pavarur të Deputetëve, që kanë dalë nga Vetëvendosje, ka vazhduar fjalën që para disa...

Së shpejti, të organizohet mbledhja e përbashkët e qeverive të Kosovës dhe të Maqedonisë

Në mbledhjen e Qeverisë u pajtuam që, së shpejti, të organizohet mbledhja e përbashkët e qeverive, të Republikës së Kosovës dhe...

Rifillojnë punimet në sheshin e qytetit

Komuna e Gjilanit përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike ka paralajmruar se punimet në të gjitha projektet do të rifillojnë me...

Njoftim nga KEDS për banorët e komunës së Gjilanit.

Gjilan Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit -Nuk ka Ndërprerje...

SBASHK-u paralajmëron: Kur ka grevë nuk ka mësim, por as test PISA

Sindikata e Arsimit, Shkencës, Kulturës SBASHK-u ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që të angazhohet për t’i plotësuar kërkesat e...