Archives post

Kurti : Liberalizimi i vizave nuk është prioriteti i qytetarëve të Kosovës

Ky votim sot përcakton fatin e gjeneratave të ardhshme, sepse, pyetja është: ka apo nuk ka Kosova kufij? Demarkacioni i Murat Mehës e...

Qeveria e Japonisë do të bëjë renovimin e shkollës në Llashticë të Gjilanit

Qeveria e Japonisë, përmes përfaqësuesit të saj politik në Kosovë, ambasadorit, Kiyoshi Koinuma, ka nënshkruar marrëveshje...

SHBA-të dhurojnë donacion për Prokurorinë Themelore të Gjilanit

Në Prokurorinë Themelore të Gjilanit është bërë pranim-dorëzimi i pajisjeve: video konferenca, arkiv, dublikues DVD dhe pajisje...

Gjilani Publikon Biografitë e Asamblistëve

Komuna e Gjilanit është treguar transparente lidhur me përbërjen e Kuvendit Komunal. Nga sot, kjo komunë ka njoftuar se do të...

Shqiptarët në Austri të angazhuar gjithnjë për të mirën e Gjilanit

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri ka marrë sot konfirmimin nga Rexhep Isufi, Naser Shkodra dhe Gentiana Isufi të shoqatës...

Kryeministri Haradinaj: Kosova e orientuar kah energjia e ripërtëritshme

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në Forumin e Tretë të Nivelit të Lartë për Energji...

Nuk është punë kërcënimesh, kompania po mbetet pa punëtorë!

Serbisë me ia bë çka janë kah i bëjnë Kosovës, besomëni, isha mërzitë. Jemi të prirë me shfrytëzua rastin në momentet më...

Mogherini: Dera e BE-së është e hapur për Kosovën, vetëm plotësoni këto kushte

Përfaqësuesja e lartë e BE-së për politikë të jashtme, Federica Mogherini, ka thënë se si Bashkim Evropian kanë paraqitur të...

Sot, ose Esat Pasha ose Hero do të na quajnë disa nga pjesa e popullatës.

Sot, ose Esat Pasha ose Hero do të na quajnë disa nga pjesa e popullatës. Nëse sot votohet nga dora ime, nuk do të thot qe jam...

Janë shqiptuar gjithsej 972 gjoba të trafikut në 24 orët e fundit nga Policia e Kosovës.

Janë shqiptuar gjithsej 972 gjoba të trafikut në 24 orët e fundit nga Policia e Kosovës. Përmes raportit 24 orësh, Policia ka bërë...