Archives post

Vuçiq: Ne nuk kërkojmë leje për në Kosovë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka thënë se Kosova ka ndërmarrë sot një akt brutal të çmendurisë dhe aktin më të...

Lista Serbe konfirmon për largim nga Qeveria e Kosovës

Pak më parë Indeksonline ka raportuar se Lista Serbe mori vendim që të largohet nga Qeveria e tanishme e Kosovës. Një gjë e tillë...

Reagim i suksesshëm i policisë ndaj atyre që provojnë të hyjnë pa leje në Republikë

Reagim i suksesshëm i policisë së shtetit duke mos pasur tolerancë ndaj atyre që provojnë të hyjnë pa leje në Republikë,...

I ftojmë qytetarët që të ruajnë qetësinë dhe të presin për të kuptuar se ç´po ndodh

Mbi arrestimin e Marko Gjuriqit Qytetarët e Kosovës, të shqetësuar e të ekzaltuar po ndjekin nëpërmjet mediave ngjarjet e fundit në...

Disa foto nga arrestimi i Ministrit serb Gjuriq

Ne nuk jemi duke shkuar në Serbi të provokojmë

Shteti i Kosovës ka zbatuar sot ligjet e veta dhe ka ushtruar sovranitetin e plotë. Republika e Kosovës nuk lejon asnjë provokim dhe...

Sot Policia e Kosovës ka vepruar sipas ligjit të vendit tonë.

Sot Policia e Kosovës ka vepruar sipas ligjit të vendit tonë. Në Veri të Mitrovicës ka arrestuar Z. Gjuriq. Tani mbas kalimit të të...

POLICIA E KOSOVËS ARRESTON MARKO GJURIQIN

Njësia Speciale e Kosovës ka arrestuar drejtorin e Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, pasi i njëjti hyri pa...

Pranvera e vitit 1981 kthesa më e madhe në historinë e Evropës

Kthesa më e madhe në historinë e Evropës ka qenë demonstrata e vitit 1981, kështu është thënë në organizimin e Universitetit...

Gjilani është dëmtuar shumë nga shuarja e Drejtorisë së Inspekcionit

Gjilani është dëmtuar shumë nga shuarja e Drejtorisë së Inspekcionit Riza Abdyli ( Fjala ime në Asamblenë Komunale të Gjilanit,...