Archives post

Ky arrestim i djeshëm i zyrtarit kryesor të Serbisë për Kosovën është bërë dhjetë vjet me vonesë.

Për strategji shtetërore dhe qëndrim konsensual karshi Serbisë Ky arrestim i djeshëm i zyrtarit kryesor të Serbisë për Kosovën...

Deputeti i LDK-së: Më parë bashkohet Koreja e jugut me të veriut, se të dorëhiqet Qeveria

Largimi i Listës Serbe nga Qeveria Haradinaj tashmë e ka vënë në rrezik edhe funksionalizimin e ekzekutivit. Ndërkohë kryeministri...

Në UKZ është mbajtur takimi i parë i partnerëve për fillimin e projektit në HERAS

Universiteti Publik “Kadri Zeka” në Gjilan në bashkëpunim me Universitetin e Salzburgut për Shkenca Aplikative nga Austria dhe...

Haziri pas largimit të Listës Serbe: Pa LDK-në s’zhvillohet asnjë proces politik

Pas arrestimit të djeshëm të Marko Gjuriqit, drejtorit të Zyrës për Kosovë në Serbi, Lista Serbe ka vendosur të dalë nga Qeveria...

GJURIQ: DO TË SHKOJ GJITHMONË NË KOSOVË

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq ka thënë se gjithmonë do të shkojë në...

GJURIQ: MË TËRHOQËN SI QENIN

I ashtuquajturi shef i Zyrës për Kovosën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka deklaruar për herë të parë pas arrestimit në...

Haradinaj: Se kam në plan të jap dorëheqje

Kryeministri Ramush Haradinaj pas mbledhjes së Këshillit për Siguri Kombëtare, ka folur për media lidhur me arrestimin e zyrtarit...

Lista Serbe largohet nga Qeveria e Kosovës

Rakiq: Qeveria nuk do ta kenë më përkrahjen tonë Lista Serbe ka marr vendim të mos jetë më pjesë e qeverisë Haradinaj. Kryetari i...

Avdil Ibishi : 20 punëtorët e larguar kanë 130 anëtarë të familjes që kanë mbetur pa kafshatën e gojës .

Vazhdon protesta e punëtorëve të EcoHigjienës Disa puntorë për pastrim dhe hapsirë të gjelbërt EcoHigjiena në Gjilan kanë...

Raportim joprofesional

Aksioni i djeshëm Policisë së Kosovës për arrestimin e zyrtarit të Serbisë, Marko Gjuriq, që duhet përshëndetur, u përcoll në...