Archives post

Dje është mbajtur trajnimi për “Praktikat edukative në zhvillimin normal të fëmijëve”

Dje kemi mbajtur trajnimi për “Praktikat edukative në zhvillimin normal të fëmijëve”, ku ligjëruese ishte znj.Rosita...

Intelektualët : 9 Beteja , shumë ushtarë deri në fund të luftës !

9 Beteja , shumë ushtarë deri në fund të luftës ! Të dashurë qytetarë të Gilanit , Intelektualë , djemtë më besnik dhe...

I kërkon ministrit shkollë të re në Zhegër

Enver Hajrullahu, anëtar i Kuvendit Komunal të Gjilanit, njëherësh këshilltar politik i ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, ka...

Aplikimi për rimbursim nga kuponët fiskal fillon nga 1 prilli

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), ka njoftuar se nga 1 prilli (e diel) mund të aplikojnë për rimbursim nga kuponët fiskal....

Qeveria duhet të bie! Realisht, tashmë ka rënë për sytë e qytetarëve!

Kosova nuk bën pjesë në shtetet ku deportojnë të huaj pa procedura dhe ku nuk përputhen me politikat e BE-së dhe SHBA-së. Kosova...

Për zhvillimin e turizmit është i domosdoshëm kategorizimi i objekteve hoteliere në Gjilan

Zyrtarë të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI) kanë zhvilluar të premten në Gjilannjë bashkëbisedim me përfaqësues të...

Urgjentisht të aktivizohet Drejtoria e Inspekcionit

Edhe pse paraprakisht do të duhej të bëhej një vlerësim për dy njësitë para se ato të rikthehen në Drejtori, vendimi për ti...

Avionët luftarak serb edhe sot mbi Preshevë, shqetësohen banorët (Video)

Avionët ushtarak të Serbisë edhe sot kanë shqetësuar banorët e Preshevës. Që nga mëngjesi aerplanet luftarak kanë fluturuar mbi...

18 aksidente trafiku, policia shqipton mbi 1 mijë tiketa trafiku

Përgjatë 24 orëve të fundit në vend janë shkaktuar 18 aksidente trafiku. Një me fatalitet, 15 prej aksidenteve ishin me të lënduar...

Gjilan: Arrestohet i dyshuari që ishte në arrati

Pas një pune mirë të organizuar operative nga ana e Policisë së Kosovës njësitet hetuese kanë arritur të arrestojnë personin A....