Archives post

Haziri nderon me mirenjohje veteranin e futbollit, Haqif Shkodra

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka ndarë sot mirënjohje për bashkatdhetarin tonë, Haqif Shkodra, në shenjë...

Haziri i bindur se Gjilani do të dalë me rezultat të lartë në testin PISA 2018

Gjilan, 19 prill 2018 – Ka nisur sot faza e parë e testit PISA 2018, ku 168 nënës të tetë shkollave të Gjilanit do të provojnë...

Projekti per vendosjen e kamerave ne Gjilan sot ka nisur me punimet e para.

Projekti per vendosjen e kamerave ne Gjilan sot ka nisur me punimet e para. Kompania e kontraktuar nga Ambasada ka filluar vendosjen e...

Orari për marrjen e rezultateve të testimit nga gara e matematikës “Kangaroo” për rajonin e Gjilanit

Para se ta shikoni orarin se kur mund t’i merrni rezultatet e testimit të nxënësve që kanë marrë pjesë në Garën Kangaroo 2018...

KEDS njoftim për qytetarët e Gjilanit

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta -Nuk ka...

KEDS njoftim për qytetarët e Gjilanit

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Mirëmbajte të planifikuar -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta -Nuk ka...

Vashat e Dritës fituan finalen e parë të volejbollit

Trileri i volejbollit në mes të KV Drita dhe KV Skenderaj, i luajtur këtë të mërkurë në Palestrën e Sporteve “Bashkim Selishta...

Komuna e Gjilanit do të filloj me ndërtimin e pjesës së parë të “Rrugës së Kumanovës”

Miq, Komuna e Gjilanit, si rezultat i performancës së mirë për punën e vitit 2016, është shprëblyer nga DEMOS’i i Zvicrës me...

Konfirmohet pjesërisht aktakuza për korrupsion ndaj ish-kryetarit të Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe të tjerëve

Gjykata Themelore në Pejë, me aktvendim, e ka konfirmuar aktakuzën e Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, me të cilën...

Parashikimi i motit

Për sot parashikohet mot me vranësira dhe kohë pas kohe me diell gjatë ditës. Temperaturat do të jenë nga 9 deri në 21°C.