Archives post

Gjest human i futbollistëve të Vllaznisë

Futbollistët e Vllaznisë së Pozharanit kanë treguar se janë tejet humanë, ngase premiat të cilat u ishin dedikuar atyre për...

Filloristët dhe arsimtarët e tyre njihen me punën e policisë

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se Policia e Kosovës,...

Reagon Leonard Abdullahu,për të gjithë ata që menduan se unë kam mashtruar mediat ju them se jeni gabim

Përmes një postimi në facebook djaloshi nga Gjilani, ka reaguar ndaj disa personav të cilë thonë se Leonardi po i mashtronë mediat...

Banorët e fshtatit Dobërçan, ndërrmarin aksion për pastrimin e fshatit

Çka pengon në shtëpi, pengon edhe në rrugë Shoqata 17shkurti.ch me perkrahjen e shkollës së fshatit, perfaqësuesve të partive...

KMDLNj: Kosova 10% taksë doganore Serbisë, Serbia 100% bllokadë politike Kosovës

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka reaguar ndaj vendimit të Qeverisë së Kosovës për taksën doganore...

Tha se shumë shtete e kanë tërhequr njohjen e Kosovës, MPJ i reagon O’Connellit

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell ka thënë sot se disa vende e kanë tërhequr njohjen ndaj shtetit të...

KËRKOHET RRITJE E TAKSËS PËR PRODUKTET SERBE NGA 10 PËR QIND NË 50 PËR QIND

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut (KMDLNJ), duke komentuar vendimin e Qeverisë për 10 për qind taksë...

Deremëhalla e qytetit…!

Deremëhalla, porta e poshtme e qytetit…! Gjilani dikur dhe sot – nëpër ngjyrat e kohës! Si e mori emrin kjo lagje? Cili ishte emri...

Arrestohen dy të dyshuar për “marrje ryshfeti’, “dhënie ryshfeti” dhe “përvetësim në detyrë”

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, me datën 7 nëntor 2018, pas ndërmarrjes së...

Fakti alarmant: Si ajri i ndotur po ua shkurton jetën kosovarëve

Ajri i ndotur në Kosovë është një temë për të cilën është folur shumëherë në vend. Megjithatë, shumë prej nesh mund të mos...