Gjest human i futbollistëve të Vllaznisë

Futbollistët e Vllaznisë së Pozharanit kanë treguar se janë tejet humanë, ngase premiat të cilat u ishin dedikuar atyre për ndeshjen e fituar ndaj Onix-it,ato i kanë ndarë për ekonomin e kulbit Veton Alidemaj, të cilit i ishte keqësuar gjendja shëndetësore.

Ja postimi i plotë i KF Vllaznia:

Një gjest sa do qe eshte human ashtu edhe shum fisnik,Lojtaret e klubit ton ne ndeshjen e zhvilluar mes KF Vllaznia dhe Onix Banja ju ishin ofruar Premio per fitore,Ne at dite ekonomit te klubit z.Veton Alidemaj ju keqsua gjendja shëndetsore dhe në at rast mjekët kerkuan urgjentisht ti vendoset nje stendë sespe gjendja ishte serioze,keshtu qe lojtaret e klubit unanimisht vendosen qe ato Premia ti dhurojne per z.Veton Alidemaj,i cili fatmirsisht e kaloj me sukses vendosjen e stendave dhe sot i eshte kthyer familjes pas ketij tretmani.

Ne si klub faliminderojme nga zemra lojtarët per kete kontribut që dhan per ekonomin e klubit,ndersa ne i urojme sherim te shpejt dhe kthim ne vendin e punës.
Me rrespekt
KF Vllaznia Pozheran