Archives post

E përzgjedhura e vitit për punë vullnetare Festa Shabani nderohet me çmim!

Sot në ditën ndërkombtare të vullnetarizmit dhe aktivizimit qytetar organizata D4D (Demokracia për zhvillim), nga gjithsej 109...

Borxhlinjve ndaj Komunës së Gjilanit u jepet afat deri më 31 dhjetor për shlyrjen e obligimeve

Drejtori i Drejtorisë Komunale për Buxhet dhe Financa, Zijadin Maliqi, ka apeluar tek të gjithë qytetarët dhe bizneset që t’i...

APROVOHET PROJEKTLIGJI PËR MËSIMDHËNËSIT E VITEVE TË 90’TA

Komisioni për Buxhet dhe Financa i ka dhënë “bekimin” projektligjit për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të viteve...

Gjilan: Aktakuzë për vrasje në tentativë dhe armëmbajtje pa leje

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit A.A. Sipas aktakuzës, më 22...

Georg Herbert Walker Bush 1924 – 2018

Ishte politikan amerikan i cili shërbeu si President i 41-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Gjatë periudhës 1981 deri me 1989,...

“Dështojnë” presionet ndërkombëtare ndaj taksës 100%

Qeveria e Kosovës, më 21 nëntor të këtij viti ka rritur në 100 për qind taksën doganore ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës e...

BE-ja e ka pranua, por si ta bindim opozitën se Kosova i ka plotësua kriteret..?

Jemi ardhë në një situatë kur nuk po arrijmë ta kuptojmë kush është me Kosovën dhe kush kundër saj. Bashkimi Evropian na thoshte...