Archives post

Kosova shënoi rritje të madhe të eksportit

Edhe në vitin që lamë pas Kosova ka shënuar rritje të eksportit. Në krahasim me vitin 2017 që kishte 289 milionë euro eksport,...

Punëtorët shëndetësor pezullojnë grevën, i hapin rrugë dialogut!

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës në mbledhjen e Këshillit Drejtues të datës 03.01.2019 ka vendosur që greva të...

“ADA GAS” PETROL! – vazhdon me uljen e çmimeve të karburanteve

Si edhe deri më tani, duke qenë gjithnjë lider në çmime dhe cikësi, “ADA GAS” Petrol, ka treguar edhe njëher korrektësin dhe...

“ADA GAS” PETROL! – vazhdon me uljen e çmimeve të karburanteve

Si edhe deri më tani, duke qenë gjithnjë lider në çmime dhe cikësi, “ADA GAS” Petrol, ka treguar edhe njëher korrektësin dhe...

Swiss Clinique zbarkon në Kosovë në qytetin e Gjilanit me teknologjin e fundit më moderne

Swiss Clinique zbarkon në Kosovë në qytetin e Gjilanit me teknologjin e fundit më moderne dhe te vetmen ne ballkan nga brendi i njohur...

Gjendet afro gjysmë kilogrami marihuanë në Viti

Të mërkurën pasdite njësitet policore kanë gjetur 431 gramë substancë narkotike të llojit marihuanë në një shtëpi të pabanuar...

Gjermania shënon rekord të punësimit, s’kanë faj që kosovarët po ia mësyejn

Punësimi në Gjermani vitin e kaluar ka arritur një nivel rekord pavarësisht ngadalësimit të ekonomisë kombëtare, pasi që numri i...

Bllokohet Brezovica, qytetarët mbesin të ‘ngujuar’ nga bora e tepërt

Bora e shumtë e cila ka rënë gjatë orëve të fundit në Kosovë, ka bërë që rrugët drejt Brezovicës të mbesin tërësisht të...

Studimi i madh: Kimioterapia mund të shkaktojë përhapjen e kancerit të gjirit

Kimioterapia mund të shkaktojë përhapjen e kancerit të gjirit, sugjeron hulumtimi alarmues. Paclitaxeli dhe doksorubicina të...

Lajm i ditës: Emiri i vogël u shërua nga kanceri

Emir Buza, djaloshi 9 vjeç, që ka qenë i sëmurë nga lloj i rrallë i kancerit të gjëndrave limfatike është shëruar. Këtë lajm...