Archives post

Vetëvendosje në Gjilan, kritikonë për gjendjen e rrugëve të qytetit, Kryetarin Haziri dhe Drejtorin e Shërbimeve Publike Naser Korçën.

Vetëvendosje në Gjilan Kryetari Lutfi Haziri dhe Drejtori Sherbimeve Publike Naser Korça,a do të kenë problem te paraqiten në kohë...

Lutfi Haziri: Kufiri me Serbinë duhet të jetë në Ristovcë!

Në lidhje me ftesën e partive qeverisëse bërë LDK-së për të marrë pjesë ne dialog, nënkryetari i LKD-së, Lutfi Haziri ka...

Haziri: LDK nuk duhet të marrë pjesë në ‘garën e pështymës’

Unë e kuptoj që ftesat e tyre i përngjajnë ftesës për ‘garën e pështymës’, por nuk po e kuptoj vrapin e tanëve për të...

Selimi: Duhet të besojmë në trajnerët vendorë

Trajnerët jashtë Kosovës po e “vërshojnë” çdo ditë e më shumë IPKO Superligën e Kosovës në futboll. Aktualisht pesë...

Humben 89 milionë euro të pensioneve të kosovarëve

Afro 100 milionë euro, para të kursimeve pensionale të Kosovës i kanë humbur për një vit kosovarët. Krejt kjo pasi Fondi i...

Dhuna në familje, gjatë vitit 2018 trajtohen 212 raste në Gjilan

Në regjionin e Gjilanit, gjatë këtij viti, dhuna në familje, ka rezultuar një problem madhor, pasi që numri i këtyre veprave penale...

MERRET VENDIMI PËR SHQIPTARËT QË SHKRUAN “UÇK” NË BORË

Serbia është kritikuar për dënimin me 55 ditë burg të tre shqiptarëve që shkruan inicialet e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në...

Të gjitha rrugët e Gjilanit janë të hapura dhe të kalueshme

Gjilani është mbuluar nga bora, mirëpo rrugët janë të hapura dhe të kalueshme. Operatori i kontraktuar nga Komuna, është duke...

Duro zbulon nëse do të përforcohet Drita në këtë afat kalimtar!

Kryetrajneri i FC Dritës Shpëtim Duro është shprehur i qartë sa i përket rikonstruktimit të skuadrës për pjesën pranverore të...

Minatorët e Novobërdës në grevë

Minatorët e Novobërdës në grevë: Do ngujohemi në minierë nëse nuk realizohen kërkesat tona Punëtorët e minierës së...