Archives post

Ndodhë edhe kjo! Rrugët e papastruara, për të mos rrëshqitur i moshuari detyrohet të qëndrojë në bagazhin e Mercedesit

Reshjet e mëdha të borës kanë shkaktuar vështirësi në qarkullim në të gjitha rrugët e Kosovës. Ndonëse organet kompetente...

Rrugët në Komunën e Gjilanit janë të hapura, apelohet për kujdes të shtuar

Komuna e Gjilanit është duke intervenuar gjatë gjithë kohës për hapjen e rrugëve, pas reshjeve të borës të cilat po vazhdojnë...

RESHJET E BORËS SHKAKTOJNË AKSIDENTE NË MAGJISTRALEN PRISHTINË – GJILAN

Reshjet e vazhdueshme të borës kanë shkaktuar aksidente të shumta. Në magjistralen Prishtinë – Gjilan shihet se si veturat kanë...

A DO TË DUHEJ TË DEKRETOHEJ GENT CAKAJ NGA ILIR META – FLET LUTFI HAZIRI

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës njëherit kryetar i Komunës së Gjilanit, ka folur rreth vendimit të presidentit të...

Kamenica fiton 150 mijë euro grant për performancë mjedisore

Komuna e Kamenicës, është radhitur e treta në nivel të Kosovës për performancën më të mirë në kuadër të aksionit “Ta...

Reshjet e borës vështirësojnë qarkullimin në gjithë vendin, vonesa në fluturime

Reshjet e vazhdueshme të borës kanë vështirësuar qarkullimin nëpër rrugët e Kosovës. Shumë prej tyre janë bllokuar, sidomos ato...

Haziri: 2019-ta, vit i investimeve, i disiplinës dhe dietës në shpenzime për Gjilanin

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në mbledhjen e mbajtur me bordin e drejtorëve, ka kërkuar angazhimin maksimal sa i...

Kadriu: Për shkak të reshjeve të pandërprera të borës qarkullimi nuk është edhe pa vështirësi

Zëvendësministri në Ministrinë e Infrastrukturës, Rexhep Kadriu, ka shkruar në profilin e tij, se kompanitë po vazhdojnë t’i...

Arsimi në grevë, që nga e hëna e ardhshme

Këshilli Drejtues i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka vendosur futjen në grevë që nga e hëna e...

Mbi 30% e popullsisë së Kosovës është e papunë

Papunësia në Kosovë vazhdon të jetë shumë e lartë. Në krahasim me vendet e rajonit Kosova ka përqindjen më të madhe të të...