Rotary Club Gjilani gati në perfundim te projektit “Një lodër për Shokun Shoqen !

Gati ne perfundim projekti i radhes i mbledhjes se lodrave ,”Nje loder per Shokun/Shoqen” i filluar gati afro 2 muaj me parë nga Rotary Club Gjilani.


Se shpejti do fillojm dhe me shperndarjen e lodrave neper qendra parashkollore ku femijet te kene mundesi te jene te barabarte per sa i perket lojes.


Une i kisha falemnderu DKA-ne,Drejtoret e shkollave te cilet na perkarahen per kete aktivitet gjithashtu edhe ata te cilet na bejne jeten edhe me te bukur femijet te cilet i ndan nje pjese te lodrave me shoket dhe shoqet e tyre.