Arbër Ismajli Qytetarët dëshirojnë integrim!

Nënkryetari i Gjlanit Arbër Ismajli ka shkruar permes profilit te tij në twiter se ne duhet te mos qendrojmë indiferent por ti bashkohemi nevojave dhe qytetareve.

Njeriu nuk jeton veçmas botës,ekziston një etikë,por edhe një përgjegjësi e pakufi ndaj popullit.Në radhë të parë detyra jonë duhet të jetë që të mos qëndrojmë indiferent ndaj proceseve të mëdha, por ti bashkohemi nevojave dhe qëllimeve qytetare.
Qytetarët dëshirojnë integrim!