Festim Aliu, lojtar i ri i Kikës

KIKA sot ka prezantuar edhe transferimin e radhës, Festim Aliun.

Qendër mbrojtësi Festim Aliu është rikthyer te KF Kika, pas një pauze gjashtë mujore, pasi sezonin e kaluar ka mbrojtur ngjyrat e klubit tonë.

Festim Aliu, vjen nga Gjilani dhe është një talent premtues për mbrojtje.

Trajneri Hetem Sogojeva ka thënë se ardhja e Festim Aliut në Kikë është e mirëseardhur, pasi ai i njeh cilësitë e tij dhe pret shumë nga ai në sezonin pranverorë.