Archives post

SHSKUK suspendon nga puna infermieren, shkak rrëfimi i Adnan Hysenit

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka suspenduar nga puna infermierën M.O. Krejt kjo pas rrëfimit të Adnan Hysenit në...

I fyer, i ofenduar rrallë i vlerësuar unë prapë do të kap ditarin dhe do të bëj çmos që të edukoj dhuratën tënde më të çmuar!

Shumë polemika, shumë kritika, pak mbështetje… Shtresa e cila ka kontribuar më së shumti në shtetin e Kosovës, e që më së...

KH Drita, kampion i vitit 1998 me gjysmëkurorë

Vitet nëntëdhjeta të shekullit të kaluar ishin shumë të rënda për sportin kosovar në përgjithësi, ndërkohë që edhe loja e...

“Flaka e Janarit 2019” i kushtohet 20-vjetorit të çlirimit të Gjilanit

Manifestimi kulturor mbarëkombëtar “Flaka e Janarit 2019”, i cili këtë vit mbahet për herë të 28-të, Gjilanit dhe organizohet...

Qeveria që neglizhon arsimin, këput rrënjët e dijes

Nga 14 janari i gjithë sistemi arsimor në vend është në grevë të përgjithshme, pasi po kërkojnë rritjen e koeficientit për...

Drita përjashton futbollistin nga skuadra!

FC Drita e ka përjahtuar nga skuadra futbollistin Ervis Kaja për shkak të mungesës së këtij të fundit në fazën përgatitore. Klubi...

Haziri falënderon Rexhep Limanin për kontributin në gala mbrëmjen “Pak nga ne, shumë për ata”

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka falënderuar për kontributin që ka dhënë Rexhep Limani, në fondin “Pak nga ne...

“Lufta e Trojës”, luftë e të parëve tanë

Organizuar nga Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”, dega në Gjilan, në ambientet e Fakultetit të Gjilanit “Kadri...

SBASHKU-u paralajmëron se do të ketë masa të rrepta nëse ka presion ndaj grevistëve

SBASHK-u përmes një komunikate për media ka përkujtuar drejtoritë arsimore dhe institucionet se presionet eventuale ndaj grevistëve...

Aktivitet intenziv i Komisionit Zgjedhor për përgatitjen e kuvendeve zgjedhore nëpër nëndegë

Procesi i brendshëm zgjedhor i degës së PDK-së në Gjilan, ndodhet kah fundi i fazës përgatitore për organizimin e kuvendeve...