Archives post

Si shumçka të katandisur në komunë, kryetari Haziri devalvon edhe simbolikën e dhënies së çmimeve të nderit

Kuvendi Komunal i Gjilanit, me sponzorizim të kryetarit Lutfi Haziri, për kontribut të veçantë i ndan çmime nderi personaliteteve të...

Lajmi Fundit: Pagat më të larta në rajon për mjekët dhe infermierët tanë!

U kry. Pagat më të larta në rajon për mjekët dhe infermierët tanë. Dekada e re për shëndetësinë tashmë ka nisur. I gëzofshi....

MËSUESIT KLASOR TË PAKËNAQUR, PARALAJMËROJNË LARGIMIN NGA SBASHK-U

Një ditë pasi SBASHK-u arriti marrëveshje me Qeverinë për koeficientin e pagave, kanë reaguar edhe disa mësimdhënës të klasave...

Haziri uron nxënësit dhe mësimdhënësit për fillimin e gjysmëvjetorit të dytë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka uruar nxënësit mësimdhënësit dhe prindërit për fillimin e gjysmëvjetorit të...

Gjilani organizon 23 debate publike për Planin Zhvillimor Komunal

Nën udhëheqjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, është mbajtur sot mbledhja e Bordit të Drejtorëve, ku janë...

GJOBË NDAJ BIZNESEVE QË NUK VENDOSIN FLAMUJT TE PRODUKTET

Bizneset tashmë kanë filluar vendosjen e flamujve të origjinës së produkteve nëpër markete e tyre, por shenjëzimi i tyre ende nuk...

Veseli: Sot rriten pagat në sektorët e arsimit, shëndetësisë, sigurisë dhe gjitha kategorive tjera

Derisa po mbahet seanca e Kuvendit, kryeparlamentari Veseli ka njoftuar se sot bashkë me ligjin e Buxhetit po miratohet edhe Ligji i...

SHTETI QË PËRFITOI MË SË SHUMTI NGA TAKSA 100%

Vendosja e taksës 100 % nga Qeveria e Kosovës për gjitha produktet e Serbisë vlerësohet se ka dëmtuar me miliona buxhetin e kësaj...

Historia interesante e tifozit gjerman, i cili vije nga Gjermania për t’i ndjekur ndeshjen e Kikës

Futbolli kosovar, përkatësisht KF Kika e Hogoshtit, ka një tifoz të veçantë. Gjermani Farsang Carlo është tifoz i veçantë i...

Rrezik nga dy ortekë të tjerë, Brezovica e mbyllur dhe këtë vikend

Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit njofton se nesër është planifikuar që FSK të bëjë rrëshqitjen dhe largimin dhe eliminimin e dy...