Archives post

Këtë vit do të fillohet me projektin; “SHKOLLAT E SHEKULLIT 21”

Shkollat e Shekullit 21 është një program edukativ ambicioz e financuar nga Qeveria e Britanisë. Ky program do t’ju ofrojë...

I kthehen paratë skamnorit që shiti viqin për varrimin e nënës

Komuna e Vushtrrisë gjithnjë do të mbetet në shërbim të qytetarëve dhe të ofroj përkrahje pa rezervë brenda mundësive që ka....

Gjilan: Gjendet i alivanosur në rrugë, familja thotë se shoqërohej me persona problematikë

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se në Gjilan është gjetur një person i alivanosur, ndërkaq rrethanat nuk dihen Ngjarja ka...

Gjilani fillon sanimin e përkohshëm të gropave deri në përmirësimin e kushteve atmosferike

Drejtoria e Shërbimeve Publike në Gjilan ka filluar me sanimin e përkohshëm të gropave me kubëza në disa lagje të qytetit. Drejtori...

Arrestohet një i mitur në Gjilan, kishte kryer marrëdhënie seksuale me një 14-vjeçare

Një i mitur është arrestuar në rrugën “Ramiz Cernica” të Gjilanit, pasi ka pranuar se ka kryer marrëdhënie seksuale me një...

TAKSA 100%, 100 MILIONË EURO HUMBJE SERBISË

Nesër bëhen tre muaj prejse është vendosur taksa ndaj mallrave serbe dhe boshnjake. Më 6 nëntor 2018 kishte filluar të aplikohet...

Karatistët gjilanas, Përfaqësojn Kosovën në Kampionatin Europian në Aalborg të Danimarkës.

Nëntë ( 9 ) – të Karateistë Gjilanas, Përfaqësojn Kosovën në Kampionatin Europian për Kadet, Junior & U21 i cili do të...

Burrë s’bahesh nëse e ki grushtin e fortë, as zani i naltë nuk t’ban burrë!

Burrë nuk bahesh veç pse e ki nji femër n’krevat, as burrninë nuk ta shton mardhanja me to. Burrë bahesh e je kur respekti mbi grun...

Ku janë investimet për Anamoravë?!

A thua Anamorava, e në veçanti Gjilani është lënë anash apo ka mbet si zorrë qorre nga Qeveria që sa vite me radhë?! Nuk ka dyshim...

“ Deri në 2061 Kosova aq sa Mali i Zi me 650 mijë banorë “

Në bazë të parashikimit të popullsisë nga Agjencia e statistikave të Kosovës për një periudhë 44 vjecare konkretisht 2017-2061,...