Archives post

Valentina Bunjaku Rexhepi,keqbërësit të jenë në burg pa asnjë dhembje!

Tronditje Sot me rrëfimin tragjik të 16 vjeçares jemi të gjithë në dhembje kombëtare e qytetare. Denoncimi, si apel i vazhdueshëm i...

A.R”Katana” solidar pos 100 bursave ai sot gëzoi dhe një familje

A.R “ KATANA “ në Gjilan në këtë vit ka subvencionuar me bursa 100 studentë. A.R “ KATANA” e Muhamet Ajrullahut në vitet e...

Krimineli nuk duhet të jetë i lirë në mesin tonë!

Shkruan:Fidan Kadriu Tri shtyllat e shtetit nga kater sa jane me kryesoret gabuan, ta shohim kete te katerten a po gabon, e ajo eshte...

Ankesë nga Këshilli i Nxënësve të Gjilanit, për ngritje të çmimeve të ushqimeve brenda Kampusit të Shkollave të Mesme

Ankesë nga Këshilli i Nxënësve të Gjilanit, për ngritje të çmimeve të ushqimeve brenda Kampusit të Shkollave të Mesme në...

FSK-ja shkatërron ortekët e borës në Brezovicë

Në një lartësi mbidetare mbi 2230 metra dhe mot të keq, ekipet e Kërkim-Shpëtimit dhe të Deminimit të Forcës së Sigurisë së...

Caktohet masa e paraburgimit për personin që shfrytëzoi seksualisht të miturën në Gjilan

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30...

Shqiptohet dënim me burgim për veprën penale marrje ryshfeti

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpallë Aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit E. E. në kohëzgjatje prej gjashtë (6) muaj burgim dhe...

Kryeprokurori Maloku takohet me Shefin e Njësisë së Hetimeve Rajonale në Gjilan

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, Jetish Maloku, sot ka pritur në takim Shefin e Njësisë së Hetimeve Rajonale në...

Rikujtim: Xhavit Latifaj, njeriu që e fitoi betejën me drejtësinë, por e humbi betejën me vdekjen

Shkruan: Ilmi Musliu Vetëm disa ditë para se t`i mbushte 66 vjet, ka ndërruar jetë Xhavit Latifaj, ish-drejtor i ndërmarrjes publike...

Publikohen pagat e punëtorëve shëndetësore, nga 525 euro deri në 1195 euro!

Ligji i ri për pagat i cili u votua në Kuvendin e Kosovës ditën e shtunë, ka siguruar rritjen më të madhe të pagave për të...