“ RENSON ” kompania e parë në Kosovë dhe Rajon për sistemin e ventilimit.

Është hapur në Gjilan kompania e sistemit të ventilimit “RENSON”.

“RENSON”, është kompania e vetme e këtij lloji në Kosovë dhe rajon për sistemiin e ventilimit.

RENSON sh.p.k Gjilan ofron koncepte dhe produkte inovative për një ambient të rehatshëm, me përdorim minimal të energjisë dhe një dizajn tërheqës në fushën e ventilimit natyror..

Ventilimi mekanik

Vetëm venting (lexoni: herë pas here hapjen e një dritare) tani nuk është më e mjaftueshme për cilësi të shëndetshme të ajrit të brendshëm. Sigurisht, sepse shtëpitë, zyrat dhe shkollat ​​janë gjithnjë e më të izoluar mirë dhe ajër të shtrënguar , ventilimi është një domosdoshmëri. Vetëm atëherë ekziston një klimë e shëndetshme shtëpie 24/7. Për fat të mirë, për çdo projekt ekziston një sistem i përshtatshëm i ventilimit që plotëson nevojat personale të banorëve ose shfrytëzuesve. Renovimi ose ndërtimi i ri? Disa kërkesa për energji? Kërkesat specifike në lidhje me mënyrën e furnizimit me ajër të pastër? Pritjet akustike? Renson gjithmonë ka një zgjidhje të përshtatur të ventilimit në shtëpi.

Me sistemin e ventilimit C +, D + ose E + nga Renson ju shkoni për 100% ajër të shëndetshëm të brendshëm. Secila dhe secila prej tyre siguron ventilim të zgjuar, shumë të qetë dhe energji-efektiv. Dhe kjo plotësisht automatikisht, ku dhe kur është e nevojshme. Ventilimi nga Renson siguron cilësinë më të mirë të ajrit dhe një klimë të rehatshme shtëpie për ju dhe të dashurit tuaj.
Adresa : rruga “Mare Shllaku” Gjilan
( ngjitas me objektin e Gjykatës Themelore, rruga Gjilan-Bujanoc )
Kontakti : +383 49 27 13 00