Drejtoria e Arsimit në Gjilan ka bërë nënshkrimin e memorandumit me shtatë,shkolla në Turqi!

Pas nëshkrimit të memorandumit me shtatë shkolla, në Turqi, takim me përfaqësuesin e Qeverisë së Turqisë-Kaymekam Zafer Orhan dhe drejtorin e Arsimit të Bursës Gürhan Çokgezer, të cilët premtuan mbeshtetje, bashkëpunim dhe shkembim të përvojave me shkollat e binjakëzuara të Gjilanit.

Shkollat komunës së Gjilanit të cilat janë binjakëzuar me shkollat e Bursës – Turqi janë:
“Zenel Hajdini”, “Abaz Ajeti”, “Arbëria”, “Sadullah Brestovci”, “Zija Shemsiu”, “Vatra e Diturisë” dhe “Nazim Hikmet”.
Ju faleminderit për mikëpritje!