Punëtorja e sektorit të mishit në një market këput dorën, publikohen pamje

Një rast i rëndë dyshohet se ka ndodhur në një prej marketeve në Kosovë. Një punëtore e marketit ka këputur dorën derisa ishte duke kryer punën e saj.

Lexues të Gazetës Express kanë dërguar video, ku shihet se punëtorja derisa ishte duke punuar në sektorin e mishit, e këput dorën.

Në ndihmë i del një koleg i saj, derisa gjaku shpërndahet nëpër tokë.

Express nuk ka dhënë të tjera detaje, se për cilin market bëhet fjalë, dhe se kur ka ndodhur rasti.

Pamje të rënda: