Archives post

Pjesëmarrje masive e nxënësve të Gjilanit në garat nacionale të diturisë

Komuna e Gjilanit duke u mbështetur në zbatimin e vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për arsimin cilësor, Planin e...

Na priftë e mbara, në hapjen e zgjedhjeve të brendshme të strukturës së LDK-së në Gjilan !

Të nderuar anëtarë dhe udhëheqës të strukturave të Lidhjes Demokraktike të Kosovës LDK Gjilan, Fillimisht e përgëzoj hapjen e...

Taksa fillon t’i zbrazë dyqanet nga mallrat serbe

Zbatimi i taksës 100 për qind për produktet nga Serbia dhe Bosnja Hercegovina ka filluar të zbrazë vitrinat e dyqaneve në tregun e...

Mbi 70 mijë fëmijë përdorues të internetit në Kosovë

Të rinjtë dhe fëmijët shpenzojnë një pjesë të konsiderueshme të kohës së tyre në internet, duke u përballur me krime...

Adnan Rexhepi fton shqiptarët ta perkrahin mikun tonë në Belgjikë Maxime Prévot në CDH!

Të nderuar miq, të dashur bahkëatdhetarë! “Miku i mirë njihet në kohë të vështirë”, kështu thotë një fjalë e jona...