Archives post

Gjilani shenon 18-vjetorin e renies se Shaban dhe Sami Ukshinit

Në Zhegër sot është shënuar 14 maji dita e rënies së dëshmorëve Shaban dhe Sami Ukshini, të cilët dhanë jetën e tyre si...

Vendos gjykata: Orët e humbura gjatë grevës do të kompensohen!

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Çështje Administrative, ka refuzuar si të pabazuar padinë e Sindikatës së...

Nga Arian Mavriqi: Në Gjilan xhirohet shqiponja duke ushqyer të voglin me hardhucë (video)

Një xhirim i rrallë, por i bukur është parë në Gjilan. Arian Mavriqi ka bërë gati 5 orë pritje për të kapur një moment...

AR Katana ndan 110 bursa për studentët e Gjilanit, në shumën prej 138 eurove

Komuna e Gjilanit në partneritet me Klubin Rotarian Gjilani, ka filluar sot zbatimin e fondit për studentët e Gjilanit, ku Muhamet...

Lutfi Haziri uron fituesin e të gjithë titujve në Bowling, Nysret Hazirin

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka pritur sot në takim sportistin Nysret Haziri, i cili është fitues i të gjithë...

Haziri: Nënshkrimi i marrëveshjes milionëshe për impiantin e trajtimit të ujërave të zeza, lajm i madh për Gjilanin

Komuna e Gjilanit ka shkaktuar progres në të gjitha fushat, ndërsa detyrë e bordit mbetet që brenda këtij viti të kryhen hartat...