MUHAMED SULIQI, APEL PËR KURSIMIN E UJIT

MUHAMED SULIQI – Kryeshef Ekzekutiv

KRU “HIDROMORAVA” SH.A GJILAN

APEL PËR KURSIMIN E UJIT

Të dashur qytetarë dhe konsumatorë të kompanisë së ujësjellësit “Hidromorava” Gjilan, siç e dini edhe ju kompania është duke u përballur me mungesë të ujit në burimet e saja, veqanarisht problem paraqitet te burimi kryesor Penda në Përlepnicë ku niveli i ujit në Pendë është 16,70 m nga niveli 30,30 m, pra 13,60 m më poshtë nga kuota maksimale, dhe duke marrë parasysh ku mbi 7 m e fundit të pendës nuk janë të shfrytëzushme mbetet sasi relativisht e vogel në shfrytëzim.
Kompania apelon qytetarët që të kursjenë ujin dhe mos ta keqpërdorin, mos ta shfrytëzojnë për:
-Larjen e automjeteve,
-Ujitjen e kopshteve dhe trotuareve,
-Mos i leni rubinetat hapur pa nevojë,
-Mos të përdoret për punë ndërtimore, sidomos banesat kolektive që jane duke u ndërtuar,
-Lajmëroni rrjedhjet në kompani,
Si dhe çdo formë tjetër të keqpërdorimit.
Kryeshefi Ekzekutiv ka nënshkruar marrëveshje bashkpunimi me Inspektoriatin Komunal dhe Kryetarin e Komunës së Gjilanit për parandalimin e keqpërdorimit të ujit, andaj punëtorët e kompanisë së bashku me Inspektoriatin Komunal nga Drejtoria e Shërbimeve të Komunës do të jenë në teren gjate gjithë kohës dhe kushdo që haset duke keqpërdorë ujin si në pikat e lartëcekura do të shkyqet nga rrjeti i ujësjellësit dhe lënda do të procedohet në Gjykatën Themelore Gjilan,
Kompania përmes autocisternave do të jetë në teren gjithë kohën dhe të gjithë ju që keni nëvoj kontaktoni numrat e tanë të telefonave.
info@kru-hidromorava.com
Tel:0280326980
Mob:044983071
Kujdetaria inaktive: 044719813

Me respekt
Muhamed Suliqi
Kryeshef Ekzekutiv
KRU “Hidromorava” sh.a.