Nën organizimin e Rinisë Demokratike në Gjilan, sot dhuruam gjak me moton “ Dhuro Gjak, shpëto Jetë”

Nën organizimin e Rinisë Demokratike në Gjilan, sot dhuruam gjak me moton “ Dhuro Gjak, shpëto Jetë”

Të rinjtë e PDK-së së bashku me kryetarin Qemajl Mustafa dhe disa antarë të partisë për nder të javës së Dhurimit të Gjakut, dhuruan gjak dhe shpërndanë fletushka për vetëdijësimin e qytetarëve rreth dhurimit të gjakut.

Dhurimi i gjakut është akt human, i cili përmirëson dhe shpëton shumë jetë.
Gjaku përveçëse është një përbërës i rëndësishëm i trupit tonë, është edhe një lëndë kuruese që nuk mund të prodhohet nga industria farmaucetike, dhe i vetmi burim i tij është dhurimi i gjakut prandaj;

Të Dhurojmë Gjak!