Archives post

Hapet qendra ekskluzive e qeramikës dhe sanitarisë “ Buli Trade “ në qytetin e Gjilanit

E gjithë hapësira është e dizajnuar për përvojë sa më të mirë të klientit dhe për përzgjedhje sa më të lehtë dhe komode...

Ksamili me plazhe e ishuj përrallorë, vend ideal për pushime

Kompleksi Gjilani në Ksamil dhe Sarandë njihet per numerin e madhë të turisteve per vizitat gjatë muajve te veres,ku pret Kosovarë...

Valentina Bunjaku-Rexhepi uron për zgjedhje kryetare e nëndegës në lagjen Arbëria, Deniza Limani

Valentina Bunjaku Rexhepi uron për zgjedhje të kryetares të nëndeges një zonje të re në lagjen “ Arbëria “, Deniza Limani në...

Sot fillon patrullimi i përbashkët policor mes Kosovës dhe Shqipërisë

Policia e Republikës së Kosovës ka bërë të ditur se turni i parë i zyrtarëve policor të Policisë së Kosovës, gjegjësisht të...