Archives post

Aksident trafiku në fshatin Dobërqan

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në rrugën Gjilan – Kamenicë, në fshatin Dobërqan. Si pasojë e këtij aksidenti ka...

Hajrullahu: Stacioni i Autobusëve në Gjilan gjatë verës është i hapur 24 orë

Drejtori i Ndërmarrjes Publike Lokale “Stacioni i Autobusëve”, Avni Hajrullahu, ka mbajtur sot konferencë me gazetarë ku ka...

Njerëzit e mëdhenjë kanë emra dhe ky ishte baca Isë

Në vend të ngushllimit Njerëzit e mëdhenjë kanë emra dhe ky ishte baca Isë Vdekjet janë ligje të natyrës dhe si të tilla duhet...

As Daku e Xhemajli nuk rrinë më në NISMA

Fatmir Daku dhe Ridvan Xhemajli, deri tani anëtarë të Kryesisë së Degës së Gjilanit dhe të Këshilli Kombëtar të subjektit...

Asgjë historike nuk duhet të harrohet

Shkruan: Izmi Zeka 2 korrik 1990 tani më është datë historike dhe nga ky kënd edhe duhet të shihet. Historia dhe të bëmat e...

Gjilani mbjell 2 mijë lule në kampusin e shkollave të mesme

Drejtoria Komunale e Arsimit në Gjilan ka filluar sot mbjelljen e 2 mijë luleve në kampusin e shkollave të mesme. Drejtori i Arsimit,...