Rruga me 4 korsi në drejtim të Ferizajit, bëhet edhe me ndriçim!

Nga sonte rruga në drejtim të Ferizjait, do të jetë e ndriçuar.

Sonte është bërë ndriçimi i rrugës në drejtim të Ferizajit. Ky është një ndriçim shumë i mirë”.

Rrugët e ngushta, me gropa shumë, të errëta e pengesë për qarkullim normal, po mbeten tema të shkuara për Gjilanin. Pritje 20 vjeçare për investime në projekte të cilat tanimë do të duhej të ishin të përfunduara e harruara.

Ndriçohet rruga e Ferizajit, në hyrje të Gjilanit, investim ky i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, në bashkëpunim me Komunën e Gjilanit. Sa i nevojshëm ka qenë ky projekt, e kuptuam nga qytetarët që takuam sonte në këtë pjesë të Gjilanit. Jashtëzakonisht të lumtur me krejt punën që është bë këtu.

Gjilani po ndryshon 100%!