Search
Thursday 4 June 2020
  • :
  • :

Të rinjët Gjilanas marrin pjesë në takimin dy ditorë në Wikipedia

Komuniteti shqiptar i Wikipedias e përkrahur nga Ministrinë e Punëve të Jashtme të Kosovës, organizon dy takime dy ditore (fundjava) të të gjithë Wikipedianëve (nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Evropa) në Prishtinë, me qëllimin e pasurimit të mëtejmë të përmbajtjes së Wikipedias me artikuj dhe fotografi të cilësisë sa më të lartë për Kosovën.

Takimet do të mbahen me datat 3-4 Shkurt dhe 10-11 Shkurt, 2018 në Qendrën Inovative të Kosovës (ICK), në Prishtinë në adresën si më poshtë: Rruga Rexhep Mala, 28 A, 10000, Prishtinë, ndërsa këto aktivitete organizohen me rastin e shënimit të vitit jubilar të 10 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës.