Search
Thursday 4 June 2020
  • :
  • :

Zv/ministrja Shkodra mbajti një seancë rreth informimit të suvencioneve dhe granteve

Zëvendës Ministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, Magbule Shkodra ka mbajtur një seancë informues për grante/subvencione në Komunën e Gjilanit.

Ministria e Zhvillimit Rajonal po i përkrahë të gjithë qytetarët në të gjitha Komunat pa dallim