Search
Thursday 4 June 2020
  • :
  • :

Sulmohet gazetari Kosovarë përmes një postimi në Facebook

Gazetar i Kosovës është sulmuar nga një faqe e Facebook-ut ku atë e quajn UDB-ash si dhe pjell e keqe e serbis si dhe në postimin e tyre që kanë bër kundër tij ata në ballin e ti kanë vendosur një kryqëzim të kuqë.

Më poshtë e keni postimin kundër tij.