Search
Thursday 4 June 2020
  • :
  • :

Apel për ndihmë

Amari Arlind Leka nga Gjilani ka lind me 29.12.2017 dhe gjindet ne inkupator dializor.

Ju ftoj te mbeshtetni kete iniciativ per femiun e vogel i cili ka nevoj per dializa intenzive dhe te kushtueshme. Mrenda mundesive te juaja. Spaku edhe me lutje tek Zoti.

Pergjegjes per kete rast ne Kosove/Gjilan eshte vajza e halles dhe djali halles.

Konto bankare shiko fotot.

Arlind Leka
Aferdita Kqiku
Kosove Gjilan
045-927-714
045-550-797

Ministria perkatese i ka afru 30 mi euro. Por na duhen edhe 25 mi euro per ta dergu voglushin ne Turqi.

Paraprakisht ju falemderoj personalisht.
Mundesisht kontribo me shperndarjen e kesaj iniciative humanitare.