Search
Monday 25 May 2020
  • :
  • :

Intelektualët : 9 Beteja , shumë ushtarë deri në fund të luftës !

9 Beteja , shumë ushtarë deri në fund të luftës !

Të dashurë qytetarë të Gilanit , Intelektualë , djemtë më besnik dhe ushtarët më të mirë të qytetit , a jeni gati ta bëjmë krenar qytetin ?

A jeni gati të luftojmë së bashku në 9 betejat e mbetura në këtë luftë?
Unë jam gati të jap atomin e fundit të energjis time në 9 betejat e ardhëshme.
Unë jam gati me zërin tim ta dridhi kundërshtarin në fushë.
Unë jam gati të jap frymën e fundit për ti fituar këto beteja !
Une jam gati të sakrifikoj gjithçka nga jeta ime për ti fituar këto beteja.
Une jam edhe gati edhe shumë krenarë që qytetit tim po ja kthej krenarinë.

Unë jam gati këtë javë , tjetrën javë , këtë muaj , muajin tjetër… Une do të jem gati deri në fundddd!! Unë do ta fitoj luftën!

Unë ,ti , të gjithë ne , do ta bëjmë Dritën Kampion !

E shtunë ora 14:00 do bëhet beteja e ardhëshme !