Search
Monday 25 May 2020
  • :
  • :

“200 mijë kosovarë kanë kërkuar azil mes viteve 2008-2018”

Në T7 po diskutohet për ikjen e popullsisë nga Kosova.

Analisti Armend Muja ka përmendur shifrën e kosovarëve që kanë kërkuar azil në dhjetë vjetët e fundit.

Ai ka treguar se 200 mijë qytetarë kanë kërkuar azil mes viteve 2008 dhe 2018.

Sipas Mujës, 32 për qind e popullksisë dëshiron ta lëshojë Kosovën