Search
Thursday 4 June 2020
  • :
  • :

Familja Daliu në Gjilan, bëhet me shtëpi të re

Familja Daliu nga Gjilani bëhet me shtëpi të re, në familjen Daliu nga Gjilan, në fytyrat e tyre vërehej buzëqeshja, ngase pranuan qelsat e shtëpisë së re.

Për të qenë pjesë e gëzimit të familjes Daliu, prezent ishte edhe nënkryetari i komunës së Gjilanit Arbër Ismaili, bashkarishte me kryetarin e BI në Gjilan z.Naim Aliu dhe hoxhën z.Rashit Zylfiu.

Ai ka falenderuar dhe ka përgëzuar hoxhë Rashitin dhe gjithë njerzit e vullnetit të mirë që bashkarisht finalizuan këtë shtëpi shumë të nevojshme për familjen Daliu.

Përmes një postimi në Facebook Ismaili ka falenderuar gjithë ata që finalizuan këtë shtëpi.

Ja postimi i plotë :

Miq te nderuar!

Sot ne kete dite vikendi isha i nderuar qe bashkarishte me kryetarin e BI ne Gjilan z.Naim Aliu dhe hoxhen e nderuar z.Rashit Zylfiu ti dorezojme çelsat e shtepise se re familjes Daliu

E pergezoje hoxhe Rashitin dhe gjithe njerzit e vullnetit te mire qe bashkarisht finalizuan kete shtepi shume te nevojshme per familjen Daliu,!

Te lumte hoxhe Rashit!

Ecim bashke me suksese te reja,!