Search
Monday 25 May 2020
  • :
  • :

Drita nikoqir i Flamurtarit

Sot gjatë ditës do të zhvillohen katër ndeshje të Superligës së Kosovës në futboll, ku disa gjëra mund të kristalizohen sa i përket renditjes tabelore.

Ekipi i Dritës pa objektiv e pret Flamurtarin, jo pak ka rëndësia, Drita e cila nuk ka kurrfarë presioni të rezultatit, do të jetë nikoqire e Flamurtarit.

Ndeshja mes Dritës dhe Flamurtarit do të zhvillohet në Gjilan në stadiumin Selami Osmani “ Bezi “.

Të gjitha ndeshjet sot do të zhvillohen me fillim nga ora 16:00