Search
Monday 25 May 2020
  • :
  • :

Pensionohet Tefik Dushica

Kolegë dhe bashkëpuntorë të Tefikë Dushicës, shprehën falënderimin dhe respektin për kontributin që ka dhënë për shumë kohë në Prokurorin e Gjilanit.

Sot në ambientet e Prokurorisë në një ceremoni u organizuar për nder të pensionimit të tij. Dalja në pension e Tefik Dushicës, gjatë kësaj ceremonie solide e cila ishte organizuar për të nga stafi, u shprehën shumë falenderues për këto vite të bukura që kontriboj.

Pas shumë e shumë vitesh punë; si Administrator në Prokurorinë Themelore të Gjilanit, sot z. Tefik Dushica e mbërriti moshën e pensionimit.

Tefiku ishte i qetë dhe mjaft punëtor në detyrën të cilën e ushtronte. I dëshirojmë shëndet dhe pensionim të këndshëm.