Search
Sunday 31 May 2020
  • :
  • :

Vazhdojnë anëtarësimet në VETËVENDOSJE!

Vazhdojnë anëtarësimet në VETËVENDOSJE!
Bashkëatdhetaret tona nga Zvicra, Sebahate dhe Albana Azizi sot janë anëtarësuar në Qendrën e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan.

Sebahate Azizi ka kryer arsimim të lartë në drejtimin e pedagogjisë, ndërsa Albana është studente në Universitetin e Bernit në Fakultetin e Mjekësisë, drejtimi Stomatologji, ndërsa vazhdon ta ushtroj profesionin e sajë të dytë këndimin.

Diaspora vazhdon të jetë përkrahëse e madhe e rrugës tonë për shtet të dinjitetshëm e shtet të së drejtës, e çdo ditë e më shumë bashkatdhetarët nga diaspora po na bashkohen edhe në strukturat e Lëvizjes VETËVENDOSJE!