Search
Sunday 31 May 2020
  • :
  • :

Sot priten rezultatet e 30 mostrave të marra në Gjilan

Në Gjilan janë kryer testet për 30 banorë, dhe këto rezultatet do të rezultojnë negativë.

Nënkryetari i Komunës së Gjilanit Arbër Ismajli, përmes një postimi ka treguar se, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, ka marrë 30 mostra dhe pritet shumë shpejt publikimi i rezultateve.

Ismajli ka thënë se sot pritet të mirren edhe 30 mostra të reja, për ta vlerësuar gjendjen e pacientëve potencial. Po besojmë dhe shpresojmë, që edhe këtë grup mostrash, do ta tejkalojmë si të rezultuar negativ.