Search
Sunday 31 May 2020
  • :
  • :

Kryetari i AAK-së në Gjilan, Rexhep Kardiu uron festën e Fitër Bajramit

Të nderuar qytetarë,
I nderuar kryetar i Bashkësisë Islame në Gjilan, Naim Aliu,

Me rastin e Bajramit të Madh, gjithë qytetarëve të besimit Islam, ua përcjelli urimet më të përzemërta, duke uruar që agjërimi ynë të jetë pranuar nga Krijuesi i gjithësisë.

Bajrami i Madh është kurorzim i muajit të Ramazanit, që shpërfaq vlerat dhe vyrtytet më të mira të besimit Islam dhe të traditës shqiptare në përgjithësi, duke shpreh respektin e përkushtimin e pa kufizuar ndaj familjes, shoqërisë, në theks të veçantë përkujdesjen ndaj njerëzve në nevojë. Shqiptarët shquhen për pranim të tjetrit me bindje ndryshe fetare, dhe kjo duhet edhe të ruhet por edhe të forcohet.

Urime dhe bashkë pritshmi edhe shumë bajramë tjerë me shendet e lumturi, dashuri për njëri-tjetrin dhe përkushtim ndaj Krijuesit!

Rexhep Kadriu