Search
Sunday 31 May 2020
  • :
  • :

Radio Star Gjilan uron festën e Fitër Bajramit

Radio Star Gjilan u’a uron festën e Fitër Bajramit të gjithë besimtarëve myslimanë.

Ju urojmë shëndet, paqe, dashuri dhe lumturi për ju dhe familjet e juaja!

Me respekt, Radio Star Gjilan