Search
Sunday 31 May 2020
  • :
  • :

Category: Opinion

Portreti i një aktori dhe regjisori gjilanas – Kenan Gurgurovci

Kenan Gurgurovci është aktor i talentuar, profesionist, i diplomuar në Shkollën Akademi të Aktrimit në Prishtinë, në Klasën e...

Franca ndalon përdorimin e celularit në makinë

Franca ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm për të parandaluar aksidentet në rrugë. Mësohet se në këtë shtet po ndryshohet...

Shikoni se si prodhohen paratë 10 euro

Fabrikat të cilat posedojnë makinat gjigante, tregojnë mënyrën se si vijmë deri tek prodhimi i parave. Ka shumë video në YouTube...

Gabimet që bëjmë për shkak të lodhjes

Gjatë çdo dite, lodhja rrit nervozizmin, ankthin dhe stresin. Më poshtë janë disa këshilla se si t’i parandaloni simptomat me një...

Dëshironi të humbni peshë gjatë orarit të punës ?

Shkencëtarët kanë gjetur se nëse zëvendëson vetëm 6 orë të ulur në punë me kaq shumë orë qëndrimi, mund ta zvogëlosh peshën...

Moti në Qytetin tonë

Temperatura për ditën e sotme pritet që vlerën maksimale të shkojnë deri në 12 gradë celsius, ndërsa në viset malore pritet të...

Personat që rrinë në shtëpi vetëm, janë më të zgjuar

Sipas një studimi shkencor, personat që preferojnë të qëndrojnë në shtëpi, në vend që të shkojnë në festa, janë më...

“Kur Zoti Krijoi Nënën”

Një herë e një kohë, Zoti i mirë kishte vendosur të krijonte… nënën. Kishte gjashtë ditë që punonte pa reshtur, kur ja aty, u...

Ky është Hajrullah Fetinci 82 vjeçar, i cili jeton i vetëm në një shtëpi.

Ky është Hajrullah Fetinci, 82 vjeçar, jeton i vetëm në një shtëpi që vetëm shtëpi nuk mund ta quajmë. Përkundër moshës së...

Fjalimi më i bukur nga Morgan Freeman: Kam jetuar gabim!

Të kisha më shumë nuk ishte e mjaftueshme Unë jam 80 vjeç dhe fatkeqësisht jam shtrirë në një krevat spitali. Kam miliona dollarë...